Adu-ți Prosperitatea în Relații, Business

și Finanțe Prin

Legile Universale

Adu-ți Prosperitatea în Relații, Business

și Finanțe Prin

Legile Universale

Descopera interviul in exclusivitate cu Dr. John Demartini

Reinventează-te, Creează Valoare

și Obține Libertate Financiară

Reinventează-te, Creează Valoare și Obține Libertate Financiară

Descoperă programe bazate pe Metoda Demartini și Legile Universale create de mine in urma sutelor de sesiuni 1:1 cu clientii, testate si cu rezultate incredibile

Găsești aici căi Personalizate pentru a folosi Legile Universale pentru creșterea exponențială pe plan Personal și Profesional

Cursuri online: Mentalitate de milionar

Nu trebuie să fii milionar ca să ai mentalitatea unui milionar. Dar, dacă ai mentalitatea unui milionar, în cel mai scurt timp, vei deveni unul.

Money Mindset Booster

Dacă vrei să câștigi, să păstrezi și să te bucuri de mai mulți bani și de relații, dizolvând blocajelor emoționale și energetice cu ajutorul Legilor Universale, atunci programele mele LIVE Mindset Booster sunt 100% pentru tine.

Coaching 1:1

Cea mai eficientă și rapidă modalitate prin care poți dizolva sentimentul apăsător de vină și rușine care te împiedică să simți că meriți mai mult, să ceri mai mult și să ai mai mult este prin a lucra împreună într-un program 1:1.

„Mi-am dublat veniturile după fiecare proces de coaching cu Maria Cristina”

„Mi-am dublat veniturile după fiecare proces de coaching cu Maria Cristina”

(și e doar unul din zecile de testimoniale)

Dacă toți acești oameni au putut, și tu poți!

Sunt Maria Cristina și sunt coach, trainer și o femeie care și-a depășit de nenumărate ori limitele.

Misiunea mea este să creez programe și procese de creștere financiară și de business pentru 10 milioane de antreprenori, solo-prenori, lideri și femei ambițioase. Sunt expert in transformarea financiara și  dezvoltarea afacerilor si liderilor, certificată in 3 metode de coaching si psihologie la nivel international.

Sunt Coach sistemic certificat ICF, facilitator Demartini si coach financiar holistic certificat si am lucrat pana in prezent cu peste 700 de clienti individuali si organizatii din Europa, Asia si US.

Acum 6 ani am început călătoria în dezvoltare organizațională, coaching și libertate financiară. Am lucrat cu echipe și indivizi din Europa, US și Asia în peste 2000 de ore de coaching și predare. Metodele mele sunt bazate pe înțelepciunea Legilor Universale (metoda Demartini) și coaching sistemic însă includ și alte metodologii în care sunt certificată precum Agile Metodology, Design Thinking și Holistic Financial Planning. Am 3 metode semnătură Money Mindset Booster, Relationship Booster și De la Dependențe nefaste, la libertate.

În 2023 clienții mei au generat creșteri de venituri între 50- 300%, și-au creat fonduri de urgență și siguranță și și-au îmbunătățit relațiile cu echipa, de cuplu și familie.

Metoda Money Mindset Booster este

ECHIPA DE COACHING MCB

OAMENI MINUNAȚI ȘI PROFESIONIȘTI CARE ÎȚI SUNT

ALĂTURI ÎN PROCESUL DE DESCOPERIRE

OAMENI MINUNAȚI ȘI PROFESIONIȘTI CARE ÎȚI SUNT ALĂTURI ÎN PROCESUL DE DESCOPERIRE

Roxana Constantinescu

Sunt Roxana si sunt un Ghid in calatoria oamenilor catre ei insisi.

De-a lungul anilor am studiat diferite modalitati de vindecare, eliberare si echilibrare, iar metoda Demartini este una din preferatele mele, pentru ca ajunge mai repede la sursele suferintei umane (perceptiile noastre polarizate), si acolo ajuta la revenirea noastra in echilibru.

Pas cu pas, cu rabdare si cu recunostinta, te pot insoti pe drumul tau catre intregire, prin straturi de atasamente, resentimente, mandrii si rusini, vinovatii si judecati, povesti si identitati, pentru a reintegra partile din tine desprinse, judecate sau ascunse, pentru a-ti trai viata cu sens, in valorile tale.

Eu insami sunt pe drumul meu un invatacel si un calator catre propria-mi reintregire, si fiecare client cu care lucrez contribuie si la procesul meu. Misiunea mea e sa contribui la reconectarea oamenilor cu ei si intre ei, cu iubire. Multumesc :)

Sunt Raluca, mindset & behavior change coach, copilot de raliu, ex-antrenor personal și, nu în ultimul rând, un om normal, cu obiective de împlinit și propriile provocări și frici la care lucrez, care își dorește să evolueze pe toate planurile și să îi ghideze și pe alții să o facă. Misiunea mea este să îți stau în dreapta, să te ghidez și să te țin accountable astfel încât să îți creezi o strategie, să scapi de fricile care te împiedică să o implementezi, să îți adaptezi viteza la condițiile de drum și, astfel, să te asiguri că îți împlinești obiectivul financiar, de carieră sau stil de viață.

Cred cu tărie că ceea ce ne ține departe de obiectivele noastre este teama că ceva din trecutul nostru se poate repeta. Odată ce schimbăm percepția asupra acelor evenimente încărcate emoțional din trecut, ieșim de sub condiționările impuse și obținem claritate asupra direcției în care să o luăm, cât și motivația necesară să acționăm consecvent.

Rezultatele pe care le dorim nu sunt altceva decât consecința unor acțiuni repetate consecvent.

Raluca Magdaș

Rolul meu este să te ghidez astfel încât să dizolvi bagajul emoțional care te ține pe loc, în inacțiune obții motivație intrinsecă să acționezi consecvent ajungi să faci ceea ce iubești și să iubești ceea ce ai de făcut descoperi cum să nu mai lași să te afecteze ce vine spre tine din exterior îți îmbunătățești valoarea de sine, stima de sine și încrederea în tine înveți cum să ai echilibru între viața personală și cea profesională.

Îți mulțumesc că lucrezi cu tine, ești ambițios și vrei să treci la următorul nivel în venituri, carieră și stil de viață!

Ne auzim la coaching pe WhatsApp, Skype sau Zoom, tu alegi!

Ionuț Sava

Salutare, sunt Ionut, un continuu student al biologiei si anatomiei umana. Lucrand si cercetand m-am specializat in conexiunea dintre fizic si psihologic. Sunt dedicat întăririi conexiunii minte-corp și ghidez oamenii într-o călătorie transformațională pentru a armoniza bunăstarea mentală cu cea fizică.

Prin intelegerea propriilor comportmente si dezlegarea tiparelor subconștiente, îi împuternicesc pe ceilalți să cultive o înțelegere profundă a lor înșiși pentru a trai o viata echilibrata in raport cu ce e important pentru ei. In ultimii 12 ani ințelegerea comportamentului uman, stiinta din spatele conexiunii minte corp si modul in care functionam a fost si continua sa fie o prioritate pentru mine.

Lucru cu mine mi-a permis sa relationez si sa ma conectez cu ceilalti la un nivel mai profund. Ofer aceste cunostinte si cercetari impreuna cu instrumentele si practicile mele sub forma de sedinte de bunastare fitness 1:1 sau in terapie.

Studiile si cercetarile din ultimii 12 ani arata ca antrenandu-ne mintea si corpul sa functioneze ca un intreg, sporeste satisfactia vietii.

Sunt aici să te ajut să descoperi împlinirea dincolo de obstacolele din viața ta. Iubesc să admir cerul, să pășesc desculță în mijlocul naturii și să privesc oamenii în ochi când vorbesc cu ei. Încă de copil, știam că viața este mult mai mult decât percepem la nivel de materie.

După mii de ore de studiu despre analiza comportamental-umană, am descoperit metode psihologice practice prin care putem să ne vindecăm sustenabil.

Folosesc psihologia Legilor Universale, dar și elemente din alte metode care-mi oferă eficiență în lucrul cu blocajele mentale și emoționale.

Misiunea mea este să ofer oamenilor o educație altfel, care facilitează evoluția în fiecare arie a vieții. Împreună putem să reconstruim fundația de percepții care să susțină o viață împlinită.

Loredana Scrob

Elena Ștefan

Buna, eu sunt Elena si cred cu tarie ca orice experienta este o calatorie care ne duce mai aproape de esenta noastra, ca puterea este la noi si ca daca ne-o asumam si ne dam voie sa vedem si cealalta fata a monedei, in toate experientele pe care le traim, vom putea sa luam constient decizii aliniate cu ceea ce vrem cu adevarat sa experimentam in aceasta viata.

Ma inspira sa le fiu partener de calatorie celor care sunt pregatiti sa accepte ca merita sa aiba ce isi doresc cu adevarat, insa simt sa le si reamintesc ca aceasta calatorie vine cu plus si cu minus in egala masura, diferenta fiind ca acum pot alege ei greul care sa ii ajute sa creasca. Daca are sens pentru tine ce ai citit mai sus te astept sa descoperim impreuna cum schimbarea unghiului din care vezi lucrurile iti poate schimba perspectiva.

Te imbratisez!

Mă numesc Simona Ștefănescu și am ales să încep să-mi pun sub semnul întrebării sistemul meu de credințe însă mi-a luat ceva timp să găsesc în sfârșit ceea ce sufletul meu tânjește. Pasiunea mea se ghidează mai ales prin a învăța mai profund (despre mine, despre ceilalți și despre lume).

Acest lucru se traduce în principal prin lectură, călătorii, filme și sport. Valorile pe care le trăiesc zilnic sunt: Make love your goal, All lives matter și #chooselife.

În "viața mea anterioară", am avut o carieră în marketing (brand și insights) timp de 20 de ani, iar acum credința mea este să fiu alături de oamenii care vor să descopere mai multe despre ei înșiși și să meargă mai departe.

Viața este o călătorie sau o sumă de călătorii mai mici. Oriunde te-ai afla, mi-ar plăcea să am șansa de a te însoți în călătoria ta. Lucrez cu oameni din middle management care resimt dezechilibrul între muncă și viața personală și eu îi susțin să găsească cea mai eficientă modalitate de a trăi o viață echilibrată.

Lucrez cu diverse metode ca sa ajungem impreuna unde isi propune clientul sa mearga.

Navighează

hai pe social media

Banu Maria Cristina. Toate drepturile rezervate. Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies