Sus
30 Aug

Cand brandul personal e doar o imagine

Repetitia este mama invataturii asa ca repet:  Brandul personal pleaca de la identificare!

Primul pas in definirea brandului personal este auto-cunoasterea, pas pe care din pacate majoritatea celor care isi folosesc acest asset pentru a genera business, il sar.

Un brand neasumat e scump!

Atunci cand brandul personal este doar o imagine  el nu va fi niciodata pe deplin asumat.  Obiectivele setate  vor fi nepotrivite. Auto-controlul va fi mic. Reactiile din situatiile cheie nu vor fi aliniate cu brandul personal si vor dezvalui adevarata personalitate a celui in cauza. Si nu doar ca ii vor darama brandul personal dintr-o suflare, asa cum daramat lupul casa purcelusilor, dar ii vor stirbi considerabil credibilitatea in fata publicului tinta.

Si vestea proasta este ca, o lovitura de imagine COSTA!

Nu actiunile ne definesc, ci REActiile!

Reactiile sunt de fapt actiunile spontane care apar in momente cheie!

Ele sunt influentate de capacitatea unei persoane de a-si  gestiona emotiile in conditii de stres si in situatii limita. In leadership capacitatea de a reactiona corect in astfel de situatii se numeste si Grace Under Fire o denumirefoarte explicita la care va invit sa reflectati.

Reactiile pleaca de la cunoasterea si alinierea propriilor valori!

Ce sunt valorile? Pai  pe scurt ele sunt lucrurile care conteaza cel mai mult in viata ta si peste care nu poti trece!

Cum imi place sa le spun clientilor mei- Setul de valori este un gel de gard cu sarma ghimpata care iti inconjoara personalitatea. Calci pe el- DOARE!

De aceea primele sesiuni de brand coaching sunt dedicate auto-cunoasterii si definirii valorilor personale ale antreprenorilor/vedetelor, pentru ca nu vrem sa ne doara mai tarziu!

Am creat un barometru al valorilor si obiectivelor, ca sa te ajute sa ai un brand personal „insorit”!

barometru

 

Cristina Maria Banu

Daca ar fi sa ma descriu intr-un singur cuvant, as spune ca sunt o persoana norocoasa. Si asta pentru ca mi-am transformat visul intr-un job.

Niciun comentariu

Lasa un raspuns