Sus
25 Oct

Spune-mi ce faci la baie ca sa-ti spun cine esti!

 

NOTA: Daca n-ai timp sa citesti nu iesi fara sa vizioneazi reclama! E GENIALA!!

A manca si a merge la toaleta! Doua lucruri absolut primare pe care le facem absolut  TOTI! 

Diferenta dintre noi este insa data de CUM LE FACEM? Sau mai degraba unde si cu ce!   .

Protocolul  nevoilor de baza a diferentiat si diferentiaza clasele sociale. Iar brandurile care ne sunt alaturi in aceste momente au surpins si exploatat acest lucru!I

Nu hainele, nu masinile si nu bijuteriile scumpe confera unui individ statut si stil. Acestea pot fi cumparate cu multi bani de catre oricine. Insa modul in care ne preocupam de „satisfacerea celor 2 nevoie primare” mai exact masa si mersul la toaleta este dat de educatie. 

 

Obiceiul servirii mesei, dar si a mersului la baie, reprezinta doua protocoale cheie ale civilizatiei. Inca din antichitate clasa regala avea adevarate ritualuri pentru acestea. Exista si personal angajat special pentru a se asigura ca regalitatile au parte de niste experiente impecabile:))

Pot sa spun ca si la mine in familie – desi nu suntem nobili- s-a pus accent pe aceste aspecte.  Mama a fost foarte stricta cu mine in ceea ce priveste manierele la masa. Chiar si la mesele restranse avem 2-3 tipuri de vesela in functie de meniu. Pentru ca mama are o vorba pe care o respect cu sfintenie: „Si atunci cand nu te vede nimeni, comporta-te ca o doamna!”

Acum sa vorbim si despre a doua nevoie primara! Cea a mersului la toaleta si a imbaierii. Eh aici e aici! In baie de cele mai multe ori nu ne vede nimeni. Asa ca daca toaleta ar prinde viata cate reputatii ar strica! 

Tocmai de aceea, pentru a fi sigur ca iti pastrezi manierele la baie, o solutie ar fi sa iti transformi baia intr-o opera de arta!

Mai ales ca, eu una  apreciez o casa si locatarii ei,  dupa cat de frumoasa, ingrijita si curata este baia!  Repet CURATA! Peste partea cu design-ul pot trece insa peste lipsa igienei- never! 

Ca sa intelegeti unde vreau sa ajung, aseara am fost invitata la Osmyum Nights, un eveniment dedicat design-ului interior. In cadrul acestui eveniment am aflat mai multe despre brandul  Villeroy & Boch, despre care stiam ca este specializat in vesela – Am aflat ca el creaza si mobilier pentru baie. Si nu oricum, ci in colaborare cu desingeri celebri!

Dar mai presus de asta asta,Villeroy & Boch m-a impresionat pentru COMUNICARE. 

Mai exact faptul ca desi este pozitionat ca un brand de lux,  vorbeste deschis  despre nevoile primare.  Si pune igiena pe primul loc! 

Asa ca, pe principiul spune-mi ce faci la baie ca sa-ti spun cine esti. Si poti sa faci ce vrei  atata timp cat e usor de curatat, va invit sa vizionati reclama de mai jos! E geniala!

 

 

Cristina Maria Banu

Daca ar fi sa ma descriu intr-un singur cuvant, as spune ca sunt o persoana norocoasa. Si asta pentru ca mi-am transformat visul intr-un job.

Niciun comentariu

Lasa un raspuns