Sus
10 Oct

Sunt mai mereu in alergare dar niciodata pe fuga!

In weekend am participat la Maratonul Bucuresti  impreuna cu Claudia Pavel, Mirela Nemtanu si Ana Maria Coadalata la proba de stafeta! CREAM DREAM TEAM!

Nu a fost o stafeta oarecare ci una pentru viata! Fiecare kilometru alergat mi-a adu14570396_10154081428874423_7119254451800713084_ns bucurie, mai ales ca Maratonul a fost fix de ziua bunicii mele care a suferit de o boala incurabila!

A fost cred cel mai frumos cadou „in memoriam” pe care i-l puteam face!

Va multumesc tututor celor care ati sustinut acest proiect:

Claudia Pavel– You go girl!! Fata asta are un suflet de aur. A acceptat provocarea desi avea doar 3 saptamani la dispozitie pentru a se antrena! A strans din dinti, s-a antrenat mult si a reusit!!

Carmen Iorgulescu si Ana Maria CoadalataCarmen trebuia inital sa faca parte din stafeta insa s-a accidentat cu cateva zile inainte! Asa ca Ana Maria s-a alaturat imediat proiectului si a scos un super timp!

Mirela Nemtanu – CEO HOSPICE Casa Sperantei- Nu am cuvinte sa descriu ce face Mirela pentru aceasta cauza. Pot doar sa va spun ca dupa o saptamana intreaga in care impreuna cu echipa  a organizat pana la cel mai mic detaliu activarea HOSPICE la Maraton, a gasit puterea de a alerga 10K. Prima alergare si prima alergatoare!

Multumiri speciale si echipei HOSPICEAna Jelescu si Catalin Pruteanu


Florin Munteanu
– Cel care ne-a fost alaturi la antrenamente. Este un Personal Trainer excelent, il recomand din suflet. A participat si el la Maraton si a urcat si pe podium – locul claudia-pavel-35 cu un PB de 2h38m

Vector WatchCeasul care m-a impulsionat sa maresc pasul – la propriu

Nu suntem la Oscar dar ma simteam datoare sa aduc aceste multumiri! Fara oameni implicati si cu suflet mare, astfel de proiecte nu ar fi posibile!!

Urmeaza o saptamana plina si frumoasa!

Maine organizam prima editie a evenimentului educational pentru corporatiiCorporate Wellness Day– pentru  IBM Romania. Vom aduce   10 speakeri de exceptie din sport, nutritie, wellness si coaching si ne propunem sa strangem donatii pentru HOSPICE Casa Sperantei! – o sa revin cu un articol

Miercuri ne distram la Concertul GOLAN de la GastroBar– Powered by CIUC Radler

Joi avem event Cosmo si un nou VLOG!!

Pana una alta va doresc o seara minunata!!

MC:)

Cristina Maria Banu

Daca ar fi sa ma descriu intr-un singur cuvant, as spune ca sunt o persoana norocoasa. Si asta pentru ca mi-am transformat visul intr-un job.

Niciun comentariu

Lasa un raspuns