Sus
2 Aug

Şşş… e doar o petrecere pe plaja!

draghia vladimir plaja Shu UP Beach

Pe 13 august nu vorbim….doar ne distram

Weekendul 13-14 August va fi probabil cel ma aglomerat weekend de pe litoral…atat in ceea ce priveste turistii, cat si evenimentele si petrecerile, care incearca sa-si atraga participanti prin campanii de promovare, care mai de care mai zgomotoase, teme fancy si dress-code-uri complicate, uitand de multe ori scopul principal al unei petreceri- DISTRACTIA!

Petrecerea la care singura conversatie o vei avea cu barmanul

Desi in industria de evenimente trendul ultimului an s-a bazat foarte mult pe socializare- nimic rau in asta de altfel, pentru ca se imbina utilul cu placutul-  cred totusi, ca a venit momentul, ca si cei mai cei SOCIAL BUTTERFLYES sa ia o PAUZA! Nu de alta, dar acum vine septembrie si se da startul la evenimente!

Asa ca, dupa un an de socializare intensa, cunostinte noi, tinute impecabile, complimente si like-uri pe Instagram si foarte multe cuvinte tipate in decibelii care rasunau din boxe, a venit timpul pentru o petrecere pur si simplu. O petrecere la care sa uitati de orice altceva si doar sa dansati…cat va tin picioarele!

Nu va promitem nimic..

Nu va promitem o noapte de neuitat, nu va promitem o atmosfera incendiara…de fapt nu va promitem nimic, pentru ca depinde doar de voi cat si cum va distrati!

Va spunem insa ca:  veti avea muzica buna, bautura la discretie si toata plaja Shut UP din Mamaia pe post de ring de dans!

Asa ca, daca acceptati provocarea unei petreceri pur si simplu, ne vedem sambata, 13 august de la ora 23.00!

Accesul se face doar pe baza de bratara, dar daca chiar vreti sa veniti, va descurcati voi ! Va dau un hint totusi- Click AICI 

Cristina Maria Banu

Daca ar fi sa ma descriu intr-un singur cuvant, as spune ca sunt o persoana norocoasa. Si asta pentru ca mi-am transformat visul intr-un job.

Niciun comentariu

Lasa un raspuns