Sus
19 Noi

Primul interviu cu MC Money! „Unveiled” in exclusivitate!

MC Money imi este alaturi de 27 de ani. Insa o cunosc doar de vreo 3 ani:) Ne-am „intalnit” intr-un club din Praga si de atunci suntem nedespartite:) Promit ca in primul meu work-shop de Mari Idei sa povestesc pe larg aceasta intalnire:)

MC Money si-a facut curaj si a acceptat sa ofere primul ei interviu pe acest blog – Era si culmea sa nu am  exclusivitate!

Asa ca, ENJOY!

  1. De unde iti vin ideile creative?

MC$ : N-am idee sa-ti raspund:)) Asta pentru ca nu am un raspuns „simplu”. Ideile imi vin de oriunde si sunt norocoasa ca nu le prea caut. Pur si simpu sunt foarte curioasa, cercetez in permanenta si incerc sa cunosc lumea din toate unghiurile. Asa ca aceste Mari Idei vin pur si simplu. Cred ca doar sunt antrenata in a le depista si exploata!

2. Ce este pentru tine cultura generala?

MC$: Cultura generala e chiar generala! Se formeaza atat la scoala cat si in cluburile de noapte.  Pe scurt, cultura generala este: Cultura urbana +cultura din carti+ cultura de la scoala+ cultura spirituala+ cultura sociala. 

 3. Cine esti? 

MC$:  Marea ta idee- hahhaa! Acum serios, sunt brandul personal al unei tinere profesioniste de succes cu un stil de viata eclectic. Care se ocupa cu descoperirea si exploatarea marilor idei ale brandurilor:) Si o face foarte bine!

4. Stil de viata eclectic… hmm adica?

MC$: Adica:  un job de campaign manager pe Europa la IBM (bazat pe cifre, analize, business), o agentie de PR,  un brand de petreceri, antrenamente pentru triatloane si maratoane. Iar ca hobby-uri si preocupari- e greu de spus-  vacante, cluburi de noapte, muzee si expozitii de arta, filme de tot felul,carti de filozofie, tabloide- cam orice! Practic toate cele de mai sus sunt „sursele” mele de creatie:) Tocmai de asta nu ma pot defini, pentru ca ar trebui sa ma limitez!

5. In incheiere – motto-ul tau,  pentru cititorii blogului!

MC$: Nu am un motto insa iti pot spune ca anti-mott-ul meu este „Nu se poate!”

Ii multumesc lui MC Money pentru primul interviu! Si va promit ca in curand va voi oferi ocazia sa o cunoasteti si personal!

 

Cristina Maria Banu

Daca ar fi sa ma descriu intr-un singur cuvant, as spune ca sunt o persoana norocoasa. Si asta pentru ca mi-am transformat visul intr-un job.

Niciun comentariu

Lasa un raspuns