Sus
25 Sep

Alergam pentru a oferi clipe, celor care au mai putine!

Ii multumesc lui Dumnezeu pentru ca sunt sanatoasa, pot sa fac miscare, sa muncesc si sa fac aproape tot ceea ce imi propun.  Simt ca am tot timpul din lume!

Exista insa oameni pentru care timpul este un LUX. Oameni care sufera de boli incurabile si a caror viata depinde de o ingrijire medicala de calitate si tratamente costisitoare.

De curand mi-am pierdut bunica, care suferea de o boala de sange incurabila. Faptul ca a beneficiat de aceasta ingrijire despre care spuneam i-a prelungit viata cu aproape sase ani! Sase ani pe care va spun sincer ca i-a trait din plin. Sase ani in care a fost fericita!  De la ea am invatat ca atunci cand stii ca se apropie sfarsitul,  esti recunoscator pentru fiecare clipa in care te simti bine si pe care o poti petrece alaturi de cei dragi.

Donand b14454037_10154043407849423_1688528621_oani pentru ingrijirea celor care sufera de o boala incurabila, le oferim acestora de fapt ani, luni si zile de viata! Cred ca nu exista un cadou mai frumos pe care il poti oferi cuiva!

Sunt onorata si fericita sa fiu Ambasador HOSPICE pentru aceasta cauza. Impreuna cu 3 fete minunate  Claudia Pavel, Carmen Iorgulescu si Mirela Nemtanu voi face stafeta la Maratonul International Bucuresti. Le apreciez enorm pentru ca se antreneaza special pentru aceasta cursa si au acceptat provocarea de a  alerga 10KM pentru prima data desi au la dispozitie 2 saptamani pentru a se antrena! Nu este vorba de nici o performanta sportiva, nu ne intereseaza timpul scos ci pur si simplu ne dorim sa oferim cateva clipe din viata noastra, celor care au mai putine!

Avem insa nevoie si de sustinerea TA!

14454081_10154043406609423_1383211556_o

Ieri am avut primul antrenament, multumim Florin Munteanu!

 

Mi-am propus sa donam impreuna suma de 5000 de lei prin Galantom! Ajuta-ma!

Intra si fa o donatie AICIhttp://hospice.galantom.ro/fundraising-pages/view?id=3039 !

Cristina Maria Banu

Daca ar fi sa ma descriu intr-un singur cuvant, as spune ca sunt o persoana norocoasa. Si asta pentru ca mi-am transformat visul intr-un job.

Niciun comentariu

Lasa un raspuns