Sus
25 Noi

The Date. Autentic sau Data Autentica pentru Ziua Romaniei- 29 noiembrie!

The date. stabileste cand e Ziua Romaniei!

Am fugit după revoluție cât de mult am putut de termenul „patriot”, nu voiam să mai facem muncă patriotică, nu era cool să fii patriot. Pe măsură ce anii s-au scurs, însă, patriotismul a revenit la modă. Iar acum suntem mândri să fim români. Suntem mândri pentru că dincolo de cei care nu ne fac onoare peste hotare, avem minți strălucite care împânzesc meridianele, avem artiști de seamă, avem o țară minunată, avem o mâncare delicioasă și avem tradiții frumoase.

Pentru toate acestea, pentru mândria de a fi român, de a fi autentic, #TheDate vrea să încline un pahar de Ziua Națională împreună cu toți prietenii săi, cu toți dater-ii din comunitatea petrecerilor premium ce au ajuns acum la cea de-a cincea ediție.

#Autentic este cel mai recent concept #TheDate, o petrecere cu care să înceapă vacanța de Ziua Națională. Ne adunăm din nou în număr restrâns, nu mai mult de 250 de persoane, la Brasserie Cotroceni, un loc urban și cool, exact cu participanții la petrecerile noastre, pentru a da startul primei vacanțe de iarnă, marți 29 noiembrie, pe la ceas de seară.

Ne așteptăm dater-ii cu vin fiert și berbecut la proțap, exact așa cum se cuvine la o astfel de sărbătoare. Mai mult de atât, noaptea Sfântului Andrei ne va prinde în plină sărbătoare, cu surprize pe măsură și câte o sticlă de vin pentru cei ce își serbează onomastica. Apoi, spre dimineață, când fetele vor pune capul pe pernă, un fir de busuioc sperăm să le aducă în vis ursitul.

Noi venim cu busuiocul, dar de ursit, să se ocupe planetele, că e treabă serioasă și noi nu știm decât să facem petreceri fabuloase, la care socializarea se întâmplă natural, fără a fi un concept dedicat întâlnirilor amoroase.

#Autentic este o petrecere cu circuit restrâns, la care intrarea se face numai pe bază de invitație din partea echipei pentru prieteni și prietenii lor. Accesul pe bază de brățară achiziționată în prealabil garantează un public atent selecționat, ce își dorește să aibă parte de o experiență completă și să se bucure de toate surprizele cu care ne-am obișnuit deja participanții.

Multumim Molecule F,Blouse Roumaine Shop si Cufarul Fermecat pentru tinute!

Alina Baisan pentru poze, Roxi Lazar pentru hair si make-up si Oana Ligia Cristudor pentru styling!

Comunicat de presa scris de Andra Ilias

www.andrailias.ro

Cristina Maria Banu

Daca ar fi sa ma descriu intr-un singur cuvant, as spune ca sunt o persoana norocoasa. Si asta pentru ca mi-am transformat visul intr-un job.

Niciun comentariu

Lasa un raspuns