Sus
4 Oct

Nu ai curajul sa fii EXCELENT? Angajeaza-ma!

Curaj–  Forța morala de a înfrunta cu indrazneală primejdiile și situatiile dificile; îndrăzneală, fermitate în acțiuni sau în manifestarea convingerilor; tărie de caracter, temeritate  (definitie conform DEX)

Multa lume m-a judecat pentru ca m-am auto-descris pe pagina personala de Facebook: „Successful young woman”. Am focapturest acuzata de aroganta si mi s-a spus ca mai am mult pana sa ma pot considera o femeie de succes! 

Eu spun insa ca sunt CURAJOASA si AM INCREDERE IN MINE… si suficient de multe rezultate care sa imi confirme succesul!

Unul dintre motto-urile dupa care ma ghidez in branding este THINK BIG.  Brandul tau (personal sau nu) va fi perceput asa cum il comunici!

Daca tu nu spui despre tine ca esti cel mai bun, CEILALTI cu siguranta nu o vor face!

Daca esti TIMID si MODEST in cel mai rau caz vei trece NEOBSERVAT iar in cel mai bun caz, vei fi MEDIOCRU!

Daca esti CURAJOS si REVOLTATOR DE SIGUR PE TINE in cel mai rau caz vei fi RENEGAT  iar in cel mai bun caz EXCELENT

„Curajul de a crea doar lucruri marete, oricat de greu ar fi, si de a lupta pentru a le apara cu orice pret. nu este generat de minte ci vine din suflet!” George Louis

Exemplul meu preferat in acest sens este campania de lansare a brandului Tommy Hilfiger, creata de unul dintre mentorii mei, George Louis.

In 1985 un tanar designer, talentat dar complet necunoscut si  pe deasupra si cu un nume imposibil de pronuntat isi deschidea primul magazin  in Upper West Side din Manhattan. Nu avea curajul de a fi excelent asa ca l-a angajat pe George Louis !

Prima reclama creata de Louis (si plasata ostentativ pe un billboard vizavi de birourile „regilor modei” ) a provocat audienta, cu un enunt scandalos si fara rusine!tomy-hilfiger

Brandul s-a pozitionat ca fiind unul dintre  cele mai cunoscute branduri de designeri din US.  Peste noapte „Cine naiba e T_____ H_________?” a fost intrebarea pe care si-o punea tot orasul.

Tommy Hilfiger a devenit faimos pe loc iar campania s-a transformat intr-o profetie care s-a auto-indeplinit: Tommy Hilfiger este astazi unul dintre cele mai cunoscute si de succes branduri din lume.

Mesajul, evident ca a scos din sarite industria modei

Intalnindu-l pe Louis intr-un restaurant, Calvin Klein nu s-a putut abtine si a tipat la el revoltat „- Stii ca mie mi-a luat 20 de ani sa ajung unde e azi Hilfiger?„. George Louis i-a raspuns: „Fraiere, de ce sa astepti 20 de ani cand poti sa o faci in 20 de zile?” 

Am in jurul meu foarte multi oameni REMARCABILI care din pacate nu au curajul SA RECUNOASCA! 

Daca te regasesti in aceasta ipostaza si nu vrei sa astepti 20 de ani ca sa iti confirmi succesul,  poti apela cu incredere la un consultant de branding si PR!… Stiu eu unul EXCELENT!

 

Cristina Maria Banu

Daca ar fi sa ma descriu intr-un singur cuvant, as spune ca sunt o persoana norocoasa. Si asta pentru ca mi-am transformat visul intr-un job.

1Comentariu
  • Alexandra Banu

    Excelent!

    octombrie 6, 2016 at 7:05 am Răspunde

Lasa un raspuns