Sus
Title Image

About

Daca ar fi sa ma descriu intr-un singur cuvant, as spune ca sunt o persoana norocoasa. Si asta pentru ca mi-am transformat visul intr-un job.

Inca de cand eram mica, imi placea sa ascult basme. Si nu de putine ori, imi imaginam cum le-as rescrie eu astfel incat sa fie toate cu happy end. Probabil, asa cum le place prietenilor mele sa glumeasca, eram predestinata sa ma indrept catre marketing. Ce-i drept, in cei cinci ani cat m-am perfectionat in marketing si in brand management in companii mari, lucrand pentru branduri recunoscute la nivel international, precum Vichy, Tigi, Babor sau Herbalife, m-am convins ca asta e vocatia mea. Apoi, a urmat provocarea de a lucra la Oracle si de a trece la performance marketing, experienta in plina desfasurare (despre care o sa povestesc pe blog).

 

Intr-o dimineata devreme, in drum spre birou, am avut o revelatie. Urmasem mai multe cursuri de consultanta de branding , life coaching si PR. In paralel, ma ocupam de tot felul de proiecte in afara orelor de program, asa cum e Herbalife TriChallenge Brasov –o competitie sportiva, nascuta dintr-o idee curajoasa, pe vremea cand lucram la Herbalife si pe care am rebranduit-o ulterior. In plus, intrucat am un al am un al 7-lea simt in a descoperi potentialul si valorile celor din jur, mi se intampla deseori sa ofer sfaturi legate de strategii de branding. Si uite asa, in acea dimineata, mi s-a parut absolut firesc sa trec la nivelul urmator: sa ofer consultanta de brand. Inca de cand am inceput sa lucrez cu primii clienti si am avut satisfactia ca impreuna putem schimba lucrurile, am stiut ca a fost o decizie buna.

 

Din interactiunea cu clientii mei, am remarcat ca multa lume nu face diferenta intre marketing si consultanta de brand. Tocmai de aceea, mi-am propus sa transform www.mariacristinabanu.ro intr-o platforma online in care sa exploram impreuna ce face mai exact un brand consultant. Mai mult, chiar imi doream „un loc” unde sa impartasesc cu cat mai multa lume povestile autentice, care iti raman in minte si schimba ceva in tine pentru totdeauna, fie ca sunt istorii personale ale unor vedete sau sunt marturii ale evolutiei unui brand. Vom vorbi despre branding, despre retete de succes si despre visuri care pot deveni realitate. www.mariacristinabanu.ro este despre acele povesti care merita sa fie spuse.