Sus
14 Oct

80% din viata este de ajuns sa fii prezent!

Daca esti destept, pasionat, muncitor si ai UN VIS MARET- iti dedic din suflet randurile de mai jos! 

Opreste-te!

Suntem  intr-o continua goana… Dupa bani, dupa faima, dupa succes, dupa iubire.. Traim mai mereu in viitor.  Petrecem prea mult timp  preocupandu-ne sa obtinem lucrurile pe care nu le avem! 

Si evident, trecem fara sa ne dam seama pe langa oportunitati si oameni pe care ii cautam in viitor si nu ii observam in prezent

Hotararea, indrazneala, curajul sunt actiuni ale PREZENTULUI! Si ale CASTIGATORILOR!

Nu poti fi hotarat si curajos atunci cand esti intr-un planning continuu. Esti mai degraba precaut, stresat, nesigur. Gandesti de 1000 de ori si nu actionezi niciodata. Sau actionezi fara incredere si iese prost…  Esti de fapt intr-un cerc vicios!

Am avut o perioada- acum vreo 2 ani-  in care eram mai mereu stresata de cate ceva.. Nu eram multumita de viata pe care o aveam si mi se parea ca sunt nedreptatita. Invinuiam in permanenta ceva, pe cineva sau pe mine si nimic nu se lega! Acel VIS MARET pe care il aveam si simteam ca este ATAT de aproape.. nu parea sa se intample!  In loc sa fie o INCANTARE, pentru mine fiecare zi ERA O LUPTA!.

Pana cand am obosit! Si am citit…si am lucrat cu oameni care mi-au deschis mintea. Si m-am descoperit pe mine si viata minunata pe care o am de fapt! Si am invatat SA CER! Si sa spun NU! SI totul IN PREZENT!  

M-am relaxat, m-am bucurat de viata si de tot ce imi ofera. Am acceptat absolut toate oportunitatile pe care le-am primit. Chiar daca pe moment nu faceau parte din VISUL MARET. Asa am ajuns sa imi pun in practica cele mai multe dintre abilitatile de care nu eram constienta. Sa cunosc oamenii potriviti la momentele potriv
ie. Sa incep afaceri noi. Sa elimin lucruri si oameni care nu isi aveau loc in viata mea!

Acum am tot ceea ce imi doream si nu reuseam sa obtin: am o cariera de succes, particip la triatloane, sunt consultant de PR,  speaker, am un blog pe care ador sa scriu, construiesc proiecte frumoase, iubesc…

Mi-am dat seama ca toate lucrurile care mi s-au intamplat si pe care le-am acceptat cu bucurie,  au fost niste piese din puzzle-ul VISULUI MARET!

Asa ca 80% in viata e de ajuns sa fii prezent si restul de 20% sa muncesti din greu si sa ai curaj!

Poza reprezentativa a articolului reprezinta o nebunie de moment: Acceparea provocarii de a participa la un triatlon chiar daca atunci nu stiam sa merg pe bicicleta!

 

Cristina Maria Banu

Daca ar fi sa ma descriu intr-un singur cuvant, as spune ca sunt o persoana norocoasa. Si asta pentru ca mi-am transformat visul intr-un job.

Niciun comentariu

Lasa un raspuns